GÜNDEM Haber Girişi : 15 Haziran 2022 12:30

Allahuekber Dağı papatyalar süsledi

Allahuekber Dağı papatyalar süsledi

 

Erzurumbulten-Sık Sık yağan yağmurlar sonrası Şenkayanın Allahuekber dağı, bin bir çeşit çiçeklerle süslendi. Adeta renk çümbüşünün yaşandığı Allahu ekber dağları doğa fotografçılarının dikkatlerini çekiyor. Allahuekber dağının zirvesinde kar ve sis kaplarken etekleri papatya tarlası gibi. Rengarenk çiçek florası olan Allahuekber  dağını doğa fotografçıları bol bol fotograflandırdılar.

 

Şenkaya Sakinlerinden Tahir Taylan Önder bugün ilçemize gelen doğa fotoagrafçıları ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini resimlediler. İlkbaharın gelmesi ile birlikte doğa güzellikleri ve tarihi kültür bakımından çok zengin bir yapıya sahiptir ilçemiz şuan Haziran ayında dağlarımızda çok güzel çiçekler açtı ormanlık alanlarımızın yeşilliği ilçemizin doğa güzelliği görülmeye değer bir vaziyettedir buradan bütün doğa fotografçılarını ilçemize davet ediyoruz” dedi.

 

Şenkaya ilçe sakinlerinden Ayhan Ögün bugün ilçemizi tanıtmak için gelen doğa fotografçılarına çok teşekür ediyorum dedi. Doğa Fotografçısı Ahmet Polat Bugün Şenkayadayız sabah Allahu ekber dağlarına çıktık  dağların eteklerinde bir çok çiçek çeşidi var florası çok zengin Arıcılık çok daha geliştirile bilir burada ormaları ve doğası mükemmel bir yer bütün doğa fotografçıları burayı değerlendirilebilir

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.